Ekovardag är en inspirationsblogg för den som vill komma igång och leva lite miljövänligare genom att äta klimatsmart mat som följer säsongerna, odla egen mat och andra projekt för att öka miljömedvetenheten i hemmet. Recepten är oftast lakto-ovo-vegetariska, men ibland innehåller de fisk.
fredag 29 april 2011
Hemmagjorda pålägg: Cashewnötsröra
Jag testade cashewnötsröra efter Jennys recept (ungefär). Mixade 1,5 dl cashewnötter till mjöl, lade i en knippe gräslök och ½ dl vatten och mixade lite till. Pressade i en halv citron och blandande. Snygg ljusgrön färg blev det (syns tyvärr inte så bra på bilden) och det smakar gott, även om jag tycker citronen tog över lite för mycket. Nästa gång tar jag lite mindre citron, och kanske basilika eller persilja istället för gräslöken. Det kan nog bli bra, tror jag. Tack för tipset!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar