söndag 18 september 2011

Veckoplanering vecka 38

Squashsäsongen verkar inte vara slut, för igår skördade jag fyra stora squash nere på kolonilotten igår, men gav bort två till grannarna. Men därför blir det en till rätt med squash på måndag. Dessutom kommer jag riva ner squash i linsbolognesen på tisdag. Man kan faktiskt riva ner i princip vilka grönsaker som helst i den.

Veckans veganrätter blir måndagens gröna kokosgryta och tisdagens spaghetti med linsbolognese. Torsdagsmaten är nästan vegansk, men jag tror i alla fall barnen kommer ha ost på sina smörgåsar.

måndag: Grön kokosgryta, basmatiris

tisdag: Spaghetti med linsbolognese

onsdag: Böngryta med majs och feta, quinoa

torsdag: Tinas linssoppa, smörgås

fredag: Ugnsbakade rotsaker, fiskbiffar

Eftersom jag har haft fullt upp hela helgen får ni klara er utan inköpslista. Om någon saknar den väldigt mycket så hojta, men annars kanske det är enklare att skriva sin egen.

5 kommentarer:

 1. Åh allt låter så gott Elin! Jag vill bara visa att jag läser och verkligen uppskattar bloggen.

  /Ida

  SvaraRadera
 2. Det var roligt att höra, Ida!

  Jag funderar på att återgå till att lägga upp recepten samma dag istället, för då blir det lättare med bilder och så. Det känns lite trist att lägga upp dem utan bilder och sen lägga till bilder när jag har tid.

  Spelar det nån roll, tror du?

  SvaraRadera
 3. Gör som du tycker är lättast/roligast, mig spelar det ingen roll :)

  SvaraRadera
 4. Elin, kommer du blogga mer här? Jag saknar alla dina tips och inspirationen.
  Jag förstår att du inte har tid och att det inte är din första prioritering men jag vill ändå fråga.

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att du saknar bloggen. Jag ska lägga min perfektionism åt sidan och försöka blogga lite mer regelbundet igen. Jag vill gärna ha bilder till alla inlägg, men om det gör att jag inte skriver några inlägg är det ju bara dumt. Tack snälla för din kommentar!

  SvaraRadera