onsdag 24 april 2013

Pasta med tofusås

När man ska fota pastasås blir det alltid snyggast med spaghetti, tycker jag. Men dessvärre hade jag ingen spaghetti hemma, så det fick bli en ful bild. Men vad gör det när såsen är god?

Tofusås

1 rödlök
1 vitlöksklyfta
1 bit kålrot (ca 100-200 g)
1 paket marinerad tofu (ca 280 g)
1 paket krossade tomater
2 msk chilisås
salt och peppar

Skala och hacka lök och vitlök. Fräs lite snabbt i olja. Tillsätt smulad tofu och fräs ytterligare nån minut. Häll på krossade tomater och chilisås. Koka ihop några minuter. Smaka av med salt och peppar.

1 kommentar:

  1. Maria Söderberg2 maj 2013 kl. 20:19

    Tack för tipset! Blev en variant med aubergine istället för kålrot och en färdig, eko tomatsås idag. Supersnabb mat och hela familjen gillade det.

    SvaraRadera