Ekovardag är en inspirationsblogg för den som vill komma igång och leva lite miljövänligare genom att äta klimatsmart mat som följer säsongerna, odla egen mat och andra projekt för att öka miljömedvetenheten i hemmet. Recepten är oftast lakto-ovo-vegetariska, men ibland innehåller de fisk.
söndag 19 juni 2011
Bli en del av den nya trenden
Jag hörde på radio att det ska bli vanligare att be om "doggy bag" på restauranger och man vill ju inte missa en sådan trend. I torsdags var jag och barnen på ärenden hela dagen och köpte lunch på ett café, men trots att de fick dela på en portion focaccia så blev det över. Bra som mellanmål, tänkte jag och bad om nåt att lägga maten i. Det blev inget mellanmål för barnen (de fick glass på eftermiddagen istället), utan istället efterrätt till mig på kvällen. Efter att ha blivit uppvärmd i micron var den inte lika frasig längre, men den smakade gott ändå. Och salladen åt jag som tillbehör till middagsmaten, den var perfekt till det.
Etiketter:
ät upp maten
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar