måndag 24 augusti 2015

Godaste stroganoffen


Det finns ju många recept på korvstroganoff och efter att ha prövat lite olika har jag kommit fram till att vi gillar denna bäst. Inte bara smakar den gott, den är dessutom löjligt enkel att göra. Dessutom blev jag löjligt glad när jag såg att Frebacos kvarngryn numera är ekologiska, så de ska jag äta till stoganoffen idag.

Vegokorv stroganoff

1 gul lök

400 g soja- eller quornkorv eller rökt tofu
2 msk tomatpuré
400 g krossade tomater
2,5 dl havregrädde
en nypa socker
salt och peppar

Hacka löken och fräs i lite olja. Skiva korven (eller skär i stavar om det är en stor korv). Stek korven med löken en liten stund. Rör ner resten av ingredienserna. Låt puttra några minuter. Smaka av med socker, salt och peppar.

Smaklig spis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar